loading...
loading...

Senarai Penuh Pemain Kelantan FA Musim 2016

DISEBALIK isu tunggakan gaji pemain musim lepas, ramai yang beranggapan Kelantan FAakan menjadi pasukan belasahan yang mana kita tahu pasukan-pasukan lain telah mempersiapkan dan menubuhkan pasukan yang begitu gitu dan padu. 

Walaubagaimanapun isu tunggakan gaji diketepi dan cabaran harus ditempuhi dan juga diharungi untuk MUSIM 2016. Kelantan FA telah mengambil beberapa pemain dari piala presiden yang baru-baru ini telah memenanginya dan juga beberapa pemain tempatan yang terbaik.Ia adalah seorang bekas dari TERENGGANU FA iaitu Manaf Manaf, Muslim Ahmad Dari PDRM dan juga Faizal Abu Bakar PDRM.


Disamping itu, Kehadiran semula bekas tonggak import yang pernah menjadi Penjaring terbanyak liga Malaysia Mohamed Ghaddar semestinya menggegarkan lagi bola sepak KELANTAN FA. Selain Mohamed Ghaddar pihak KAFA juga mengambil bekas pemain felda united Edward Junior Wilson yang menggunakan kaki kiri boleh membantu jentera serangan. Dibahagian tengah CAPTAIN MARVEL sedia menerima umpanan dari BEKAS pemain KELANTAN FA iaitu Shawky Ali. 

Terakhir sekali KELANTAN FA bakal menggunakan khidmat jurulatih tempatan yang sudah lali dengan Liga Malaysia yang berbangsa india iaitu K.Devan yang pernah menjadi jurulatih selangor.

KU BERSAMA RUMOURS


SAH DAN MUKTAMAD KELANTAN FA BERWAJAH BARU MUSIM 2016P/S : Share it GOMO KELATE GOMO ^_^
Previous
Next Post »
loading...