loading...
loading...

Kronologi Terkini Penculikan Gadis Nur Amira Athirah Yang Anda Tak Tahu


Kronologi Penculikan Nur Amira Athirah|Nur Amira Athirah 14 tahun di laporkan hilang selepas Ayahnya Abdul majid yang mendapati anaknya gadisnya itu tidak berada di rumah sehingga jam 10 malam.

Kronologi Terkini Penculikan Gadis Nur Amira Athirah Yang Anda Tak Tahu
Kronologi Terkini Penculikan Gadis Nur Amira Athirah Yang Anda Tak Tahu
1.Abdul majid Yang cuba beberapa kali menghubungi anaknya melalui telepon namun gagal dalam usaha itu,sehinggalah beliau cuba mencari di merata tempat karna risau keatas keselamatan anaknya itu.

Ayah mangsa yang tidak mendapati informasi apa apa membuat laporan polis yang di buat di balai polis bandar sultan sulaiman.Dipercayai anak gadisnya itu telah di culik dalam perjalanan pulang kerumahnya di Bandar Sultan Sulaiman pelabuhan kelang setelah mangsa cuba menghubungi dan meminta tolong kepada seorang ahli keluarganya melaluai satu panggilan telepon.

2.Rekaman perbualan tersebut mendedahkan bahwa anak abdul majid nur amira athirah telah di culik ketika perjalanan balik kerumahnya.

Berdasarkan rekaman perbualan itu mangsa mendedahkan bahwa dirinya telah di culik oleh van berwarna putih mangsa juga mengatakan bahwa kepalanya ditekup dengan kain sebelum pengsan sebelum ditarik masuk kedalam van.

Mangsa yang tersedar dan ternampak papan tanda menuju kejohor bahru memaklumkan perkara itu kepada kakaknya melalui penggilan yang di buat tanpa sepengetahuan penculik.Menurut mangsa nur amira ramai lagi mangsa yang turut di tahan dipercayai di culik untuk di jual ke thailand.

Bagaimana pun perbualan itu terputus selepas kedengaran mangsa seperti menjerit dalam talian dipercayai hp dirampas oleh penculik tersebut.

 
Video Rakaman Perbulan Mangsa Minta Tolong Diselamatkan Diculik Van Putih. Seramnya Dengar
Posted by Bulletin Media on Wednesday, December 30, 2015

3.Pihak polis diraja malaysia PDRM yang sebelumnya belum mengeluarkan sembarang kenyataan unutuk pengesahan penculikan tersebut,mana kala Ahli keluarga mangsa giat menyebarkan maklumat di media sosial dengan tujuan meminta ramai untuk mengesan mangsa.
Walau pelbagai maklumat yang diterima ramai namun agak mengelirukan apabila sebagian natizen menjadikan isu ini sebagai modal untuk menarik perhatian dengan spekulasi bebentuk screenshot dengan info yang tidak sahih,sperti mangsa sudah berjaya ditemukan,yang lebih kejam screenshot info yang mengatakan mangsa telah dirogol sebelum di bunuh.

Sehubung itu anggota keluarga mangsa meminta tolong kepada ramai agar tidak menyebarkan berita palsu karena perkara itu menambah kerisauan mereka.

4.Ekoran spekulasi yang mengelirukan tersebut seorang individu yang mempunyai rekan salah seorang anggota polis banting membuat satu rekaman video untuk menjelaskan kedudukan sebenar mangsa berkait kes culik nur amirah untuk mengelakkan terjadinya spekulasi spekulasi yang mendatangkan tanggapan buruk.

 
Video Rakaman Kedua Mangsa Culik Nur Amirah Athirah Menjelaskan Kedudukan Sebenar
Posted by Bulletin Media on Tuesday, December 29, 2015
Stakat artike ini di tulis belum ada lagi mana mana berita mengemas kini maklumat terbaru mengenai kes

info: untuk mengikutti perkembangan terkini mangsa culik nur amira athirah sila ikuti facebok ahli keluarga ASMAH MAJID
Previous
Next Post »
loading...